Restauracje

fot. fragment odrestaurowanego portalu w Restauracji Trzy Rybki

To urządzone ze smakiem i dbałością o każdy szczegół miejsca. Sezonowe menu oparte jest przede wszystkim na pieczołowicie dobranych produktach, wśród których królują produkty lokalne. Oryginalność kuchni opiera się na doświadczeniu oraz innowacyjności w tworzeniu potraw, a także na zaangażowaniu wynikającym z kulinarnych pasji całego zespołu kucharzy. Wielokrotnie nagradzane trafiły między innymi na prestiżową listę polskich restauracji wyróżnionych przez przewodniki Michelin oraz Gault&Millau. Całość dopełnia niezwykle bogata karta win, doceniona między innymi przez renomowany magazyn Wine Spectator.

Restauracja Concept 13

Restauracja Concept13

Warszawa, Bracka 9

Bar & Restaurant13

Kraków, Rynek Główny 13

Restauracja Copernicus

Kraków, Kanonicza 16

Restauracja Hotel Stary

Kraków, Szczepańska 5

Restauracja Trzy Rybki

Kraków, Szczepańska 5

Restauracja Pod Różą

Kraków, Floriańska 14

Ristorante Amarone

Floriańska 14, Kraków

Retauracja Monopol Katowice

Restauracja Monopol Katowice

Katowice, Dworcowa 5

Ristorante Cristallo Katowice

Ristorante Cristallo

Katowice, Dworcowa 5

Ristorante Acquario

Ristorante Acquario

Wrocław, H. Modrzejewskiej 2

Restauracja Monopol Wrocław

Wrocław, H. Modrzejewskiej 2

Szefowie Kuchni

Darek-Barnski---Concept-13

Darek Barański

Restauracja Concept 13

Krzysztof Żurek

Restauracja Trzy Rybki

Marcin Filipkiewicz

Restauracja Copernicus

Jakub Biskup

Ristorante Cristallo/Restauracja Monopol Katowice

Mariusz Kozak

Ristorante Acquario/Restauracja Monopol Wrocław

Miłosz Grabowski

Ristorante Amarone/Restauracja Pod Różą

Korzystając z serwisu zgadzasz się na korzystanie z plików cookie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close