Najlepsze ceny. Najlepsze oferty.

Ristorante Cristallo

Elegancka restauracja, mieszcząca się na dawnym podworcu, przykryta wielkim szklanym dachem, jest warta odwiedzenia nie tylko z racji walorów kulinarnych. Imponująca stalowa konstrukcja, wkomponowana w stare ceglane mury, jest odważnym połączeniem tradycji Śląska z nowoczesnymi trendami architektonicznymi. Cristallo oferuje bogactwo smaków i aromatów Italii. Współtwórcami propozycji kulinarnych są włoscy mistrzowie kuchni, a także polscy kucharze, którzy zdobywali swe umiejętności na Półwyspie Apenińskim. Menu zmienia się wraz z porami roku. Wiosną królują nowalijki, latem szparagi i karczochy. Jesienią i zimą proponowane są dary lasu i dziczyzna. Bogata karta win włoskich zachwyci najbardziej wyrafinowanych miłośników i smakoszy.

Szanowni Państwo, uprzejmie informujemy, iż w terminie 16.08.2021 – 12.09.2021 remontujemy część obiektu. Usługi restauracyjne będą dostępne w formie room service. Za niedogodności przepraszamy.
Pięciogwiazdkowy Hotel Warszawa - restauracja copernicus
Pięciogwiazdkowy Hotel Warszawa - restauracja copernicus
Wesela
Uroczystość weselna to jeden z najważniejszych i najpiękniejszych dni w życiu. Dzień, do którego będą Państwo wracać przez całe życie. Będzie nam niezmiernie miło towarzyszyć Państwu w tym wyjątkowym czasie. Z przyjemnością zaplanujemy wraz z Państwem najdrobniejsze szczegóły.
Odkryj więcej
Szef Kuchni - Przemysław Budziński
15 lat pracuje jako kucharz, szef kuchni. Pracował za granicą w 4 i 5 gwiazdowych Hotelach. W Polsce szkolił się u najlepszych, szlifując swój fach między innymi u Wojciecha Modesta Amaro, Krzysztofa Rabka i Dariusza Barańskiego. Szczególnie ten ostatni jest dla niego wielką inspiracją. Zdobywca dwóch czapek w żółtym przewodniku Gault & Milau. Laureat konkursu gastronomicznego "Wine & Food Noble Night". Jego druga pasja to cukiernictwo. W kuchni ceni dobry produkt, różne techniki .
Book Online

Menu

Typ kuchni: kontynentalna.
Menu zmienia się wraz z porami roku. Wiosną królują nowalijki, latem szparagi i karczochy. Jesienią i zimą proponowane są dary lasu i dziczyzna.
sprawdź menu

Godziny Otwarcia

Pon. - Piąt. / 12.00 - 23.00
Sob. - Niedz. / 12.00 - 22.00

Przemysław Budziński

15 lat pracuje jako kucharz, szef kuchni. Pracował za granicą w 4 i 5 gwiazdowych Hotelach.
sprawdź więcej




Galeria