Restauracja Concept 13
Restauracja Concept 13 znajduje się na piątym piętrze DH VITKAC. Urządzone ze smakiem i dbałością o każdy szczegół, nowoczesne, przeszklone wnętrze z piękną panoramą stolicy, potrawy kuchni międzynarodowej zachwycą najbardziej wymagających klientów. Wyjątkowość naszej kuchni opiera się na doświadczeniu oraz innowacyjności w tworzeniu potraw, a także na zaangażowaniu wynikającym z kulinarnych pasji naszych kucharzy. W okresie letnim zapraszamy naszych gości na taras. W każdy weekend w godzinach 12.00 – 18.00 zapraszamy do specjalnego kącika dla dzieci. Na najmłodszych czekają gry i zabawy pod opieką profesjonalnych opiekunek.
Taras letni
W okresie letnim zapraszamy naszych gości na taras z widokiem na panoramę Warszawy. Restauracja Concept 13 znajduje się na piątym piętrze DH VITKAC. Urządzone ze smakiem i dbałością o każdy szczegół, nowoczesne, przeszklone wnętrze z piękną panoramą stolicy oraz potrawy kuchni międzynarodowej zachwycą nawet najbardziej wymagających gości.
Concept 13 Cigar Room
Restauracja Concept13 dysponuję odrębną salą do palenia cygar, gdzie można wygodnie odpocząć na kanapach.
Entuzjaści cygar będą mogli cieszyć się wyborem kubańskich cygar należącym do grupy HABANOS i łączyć je z wyselekcjonowanymi alkoholami, koktajlami czy aromatyczną kawą.
BOLIVAR, COHIBA, CUABA, EDICION LIMITADA, H.UPMANN, HOYO DE MONTERREY, JOSE L PIEDRA, MONTECRISTO, PARTAGAS, POR, PUNCH, QUAI D'ORSAY, RAMON ALLONES, ROMEO Y JULIETA, SAN CRISTOBAL DE LA HABANA, S TRINIDAD, VEGUEROS - takie marki cygar odnajdziecie Państwo w naszych humidorach. Serdecznie zapraszamy!
BOLIVAR, COHIBA, CUABA, EDICION LIMITADA, H.UPMANN, HOYO DE MONTERREY, JOSE L PIEDRA, MONTECRISTO, PARTAGAS, POR, PUNCH, QUAI D'ORSAY, RAMON ALLONES, ROMEO Y JULIETA, SAN CRISTOBAL DE LA HABANA, S TRINIDAD, VEGUEROS - takie marki cygar odnajdziecie Państwo w naszych humidorach. Serdecznie zapraszamy!
Szef Kuchni - Rabie Abed Alsalam
Studiował na Uniwersytecie w Damaszku, pracował w Bejrucie, na Cyprze, w Londynie, a na końcu – w Warszawie. Bardzo ważna w jego życia jest natura. Każdą wolną chwilę stara się spędzać na jej łonie. Inspiracje czerpie z doświadczeń z życiowej drogi jaką przeszedł. Z tego, skąd pochodzi i jak smak miał wpływ na jego życie. Jego najmilsze wspomnienia są związane z potrawami, jakich doświadczył w swoim rodzinnym mieście, ale ma wielki szacunek dla polskiej kuchni, która stała się jego nowym domem. „Gotowanie przynosi mi szczęście i robię to najlepiej, jak potrafię. Po 5 latach pracy z Darkiem Barańskim nie mogę sobie wyobrazić lepszego nauczyciela niż on. Szanuję również Gordona Ramsaya za jego sposób gotowania, imperium, które zbudował i jego osobisty i zawodowy sukces.„ Jego ulubioną kuchnią jest kuchnia azjatycka.
Book Online