Najlepsze ceny. Najlepsze oferty.

Restauracja Rybki Nove

Restauracja Rybki Nove, zlokalizowana jest na dwóch poziomach nowszej części Hotelu. Duża, ustawna przestrzeń tworzy wspaniały potencjał aranżacyjny, wzbogacony o możliwość bezpośredniego połączenia z salą konferencyjną. Rybki Nove to przede wszystkim kuchnia polska interpretowana oraz serwowana w nowoczesny sposób. Prezentuje zalet polskiej kuchni, lokalne specjalności, sezonowe produkty w nowatorskim układzie menu. Formuła zachęcająca do wspólnego spędzania czasu przy jedzeniu oraz do degustacji większej ilości małych dań. Styl casual, niezobowiązujący, swobodny. Idea dzielenia się oraz wymiana opinii ożywia atmosferę oraz sprzyja wspólnemu biesiadowaniu.

Możliwy jest wynajem restauracji na wydarzenia prywatne: urodziny, komunie, wesela oraz na wydarzenia biznesowe kolacje służbowe, wigilie firmowe, konferencje. Szczegóły pod adresem e-mail: trzy-rybki@hotel.com.pl
Pięciogwiazdkowy Hotel Warszawa - restauracja copernicus
Pięciogwiazdkowy Hotel Warszawa - restauracja copernicus
Wesela
Restauracja 3 Rybki przygotuje specjalne weselne menu. Na tradycyjne powitanie Nowożeńców – kieliszek szampana. Szef kuchni zaproponuje Państwu wykwintne dania ze specjalnie dobranym przez someliera zestawem win. Całonocnej zabawie towarzyszyć będzie bogaty bufet z daniami zimnymi, ciepłymi, oryginalne przekąski oraz doskonałe desery.
Odkryj więcej
Szef Kuchni - Krzysztof Żurek
Pochodzi i mieszka na stałe w Krakowie. Z wykształcenia kucharz, z zamiłowania kucharz. Należy do pokolenia, które zmieniało kształt i sposób myślenia o polskiej gastronomii. Przygodę z nowoczesną kuchnią rozpoczął w Restauracji pod Różą, gdzie miał okazję współpracować z Alfredo Chiocchetti jego mistrzem i przewodnikiem. Doświadczenie zdobywał w wielu innych renomowanych restauracjach w całej Polsce w tym między innymi w Restauracji Concept Warszawa, Monopol Katowice, Restauracji Biblioteka Warszawa, Monopol Wrocław, Concept13 w warszawskim DH Vitkac. Praktykę zdobywał równocześnie poza graniacmi Polski, u boku najlepszych kucharzy w takich renomowanych restuaracjach jak Pichler Bolzano, Al Bersagliere Mantua czy Onice Florencja. Wszystkie mogące pochwalić się rekomendacją przewodnika Michelin. Bardzo ceni różnorodność i jakość włoskich produktów. Lubi łamać standardy, prowokować odważnymi zestawieniami smaków, których nieustannie poszukuje.
Book Online

Menu

Typ kuchni: nowoczesna kuchnia polska.
Prezentuje zalet polskiej kuchni, lokalne specjalności, sezonowe produkty w nowatorskim układzie menu.

Godziny Otwarcia

Możliwy jest wynajem restauracji na wydarzenia prywatne

Krzysztof Żurek

Należy do pokolenia, które zmieniało kształt i sposób myślenia o polskiej gastronomii.
sprawdź więcej




Galeria