Restauracja Rybki Nove
Restauracja Rybki Nove, zlokalizowana jest na dwóch poziomach nowszej części Hotelu. Duża, ustawna przestrzeń tworzy wspaniały potencjał aranżacyjny, wzbogacony o możliwość bezpośredniego połączenia z salą konferencyjną. Rybki Nove to przede wszystkim kuchnia polska interpretowana oraz serwowana w nowoczesny sposób. Prezentuje zalet polskiej kuchni, lokalne specjalności, sezonowe produkty w nowatorskim układzie menu. Formuła zachęcająca do wspólnego spędzania czasu przy jedzeniu oraz do degustacji większej ilości małych dań. Styl casual, niezobowiązujący, swobodny. Idea dzielenia się oraz wymiana opinii ożywia atmosferę oraz sprzyja wspólnemu biesiadowaniu.
Możliwy jest wynajem restauracji na wydarzenia prywatne: urodziny, komunie, wesela oraz na wydarzenia biznesowe kolacje służbowe, wigilie firmowe, konferencje. Szczegóły pod adresem e-mail: trzy-rybki@hotel.com.pl
.png)

Wesela
Restauracja 3 Rybki przygotuje specjalne weselne menu. Na tradycyjne powitanie Nowożeńców – kieliszek szampana. Szef kuchni zaproponuje Państwu wykwintne dania ze specjalnie dobranym przez someliera zestawem win. Całonocnej zabawie towarzyszyć będzie bogaty bufet z daniami zimnymi, ciepłymi, oryginalne przekąski oraz doskonałe desery.
Odkryj więcej
Szef Kuchni - Michał Droździk
To kucharz z wykształcenia i powołania, dla którego gotowanie to nie tylko praca, lecz prawdziwa forma sztuki. Swoje umiejętności doskonalił pod okiem wybitnych szefów kuchni: Krzysztofa Żurka oraz Konrada Korszli w Hotelu Starym.
Na przestrzeni lat współtworzył kuchnie w renomowanych restauracjach w Polsce, zdobywając wszechstronne doświadczenie i kształtując własny, rozpoznawalny styl. Specjalizuje się w kuchni polskiej i azjatyckiej, tworząc dania, które łączą harmonię kompozycji z dbałością o najdrobniejsze detale i szacunek do najwyższej jakości produktów.
Inspiracje czerpie od uznanych mistrzów kulinarnych, takich jak Dariusz Barański (Hotel Warszawa), René Redzepi (Noma) czy w cukiernictwie Antonio Bachour. Pasja do ciągłego rozwoju łączy z podróżami, podczas których odkrywa nowe smaki i doświadczenia, które następnie wprowadza do swojej kuchni.
Michał Droździk tworzy dania, które zachwycają zarówno smakiem, jak i estetyką – prawdziwe kulinarne doświadczenie na najwyższym poziomie.
Book Online







(1).jpg)


