Najlepsze ceny. Najlepsze oferty.

Ristorante Acquario

Eleganckie wnętrze, nowoczesna otwarta kuchnia, minimalistyczne menu. Oto krótki opis Restauracji Acquario, znajdującej się na szóstym piętrze Hotelu Monopol. Przeszklone ściany ukazują niezwykłą panoramę historycznego Wrocławia, a przylegający do restauracji przestronny taras dodaje miejscu uroku. Dania dobierane przez Szefa kuchni oczarują nawet najbardziej wytrawnych smakoszy i koneserów. Zmieniająca się co miesiąc karta jest oparta o sezonowe produkty najlepszej jakości.

Pięciogwiazdkowy Hotel Warszawa - restauracja copernicus
Pięciogwiazdkowy Hotel Warszawa - restauracja copernicus
Wesela
Niezwykłe wnętrza Hotelu Monopol to doskonały wybór na organizację przyjęcia weselnego lub ceremonii zaślubin. Wybierając nasz hotel możecie być Państwo pewni, iż profesjonalizm i doświadczenie naszego zespołu zaspokoją Państwa oczekiwania.
Odkryj więcej
Szef Kuchni - Mariusz Kozak
Swoją karierę rozpoczął na Westminster Kingsway College gdzie ukończył studia na kierunku Professional Chef Diploma. Przez 8 lat zdobywał doświadczenie w renomowanych restauracjach w Londynie pracując w m.in w restauracji Gordona Ramseya oraz takimi szefami jak Marcellin Marc, Monica Galetti. W Polsce swoją karierę kontynuował w Brasserie Warszawskiej oraz Food Art Gallery jako szef kuchni. Najbardziej ceni sobie kuchnię francuską, przede wszystkim za technikę gotowania, wyrafinowane połączenia smaków oraz elegancję. Swoje inspiracje czerpie z podróży, codziennych zdarzeń oraz fachowej literatury. Nie wyobraża sobie biblioteki bez Larousse -najlepszej encyklopedii gastronomicznej na świecie.
Book Online

Menu

Typ kuchni: europejska.
Dania dobierane przez Szefa kuchni oczarują nawet najbardziej wytrawnych smakoszy i koneserów.
sprawdź menu

Godziny Otwarcia

pon. - niedz./
18.00 - 22.30
(ZAMÓWIENIA PRZYJMOWANE DO 22.00)

Mariusz Kozak

Swoją karierę rozpoczął na Westminster Kingsway Collage gdzie ukończył studia na kierunku Professional Chef Diploma.
sprawdź więcej




Galeria